U kunt ons vinden op:

Zorgkaart Nederland                   

Zowel onze praktijk als de individuele behandelaars zijn te vinden op Zorgkaartnederland. Hier kan u beoordelingen lezen, maar ook geven! De behandelaars kan u vinden bij het kopje "specialisten". Wij stellen uw beoordelingen zeer op prijs.

"De klanttevredenheid al vanaf 2015 een 9,0"

Jaarlijks wordt de klanttevredenheid getoetst. Vanaf 2015 staan we zelfs op een 9,0, daarmee mogen we ons nu al jaren een "GOUDEN PRAKTIJK" noemen.


"De tijd dat Ilse bij ons thuis langs kwam om ons te begeleiden bij het vele huilen en weinig slapen van onze dochter heeft ons enorm geholpen. Ze gaf praktische tips en had aandacht voor hoe het met ons ging. Ilse is gemakkelijk te benaderen en gaf ons het gevoel gezien en gehoord te worden."


"In enkele behandelingen was ik van jarenlang horen 'u moet er mee leren leven' gewoon van de pijn af. Daar wordt je echt helemaal blij van."


"We willen Ilse bij deze hartelijk danken voor de ruim 6 jaar dat ze onze zoon heeft begeleid, om zover te komen als hij nu is.
Van een slap, niet bewegend kindje tot levendige spring in het veld zoals hij nu is. We houden het goed in de gaten en als het weer nodig lijkt te zijn, trekken we weer aan de bel."


"Een nette praktijk,maar zeker de openheid van de fysiotherapeut en begeleiding is geweldig!"


"Wij komen erg graag bij Ilse , en nog belangrijker, ons zoontje kijkt er altijd naar uit!"