Vragen? 0524-512602

Beweegprogramma's en groepsbehandelingen

    

 

Bewegen verbetert uw gezondheid. Het energieverbruik gaat omhoog en de bloeddruk gaat omlaag. De kans op overgewicht neemt af. U zit simpelweg lekkerder in uw vel en u bent beter bestand tegen stress. Wij adviseren en begeleiden u graag.

‚ÄčMedisch fitness
Sporten in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit gebeurt elk jaar vanaf september tot mei, oa op de maandagavond.

Wij bieden tevens de volgende programma’s:

OnCo-train (doorlopend)
In het kort komt dit neer op bewegen bij kanker. Als u te maken heeft met kanker of de gevolgen ervan, dan bestaat de kans dat uw algehele conditie langdurig verslechterd is. Binnen onze praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van het revalidatieprogramma. Deze training wordt gegeven door de oncologiefysiotherapeut Jeffrey Roelofs.

Fitkids (doorlopend)
Een fitness- en oefenprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen (6-18 jaar) met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Het programma staat onder leiding van de kinderfysiotherapeut Ilse Sierink, kinderfysiotherapeut i.o. Marloes Hagel en fysiotherapeut Thomas Gerrits. De meeste kinderen blijven een half jaar tot een jaar in Fitkids en gaan daarna sporten bij een sportclub of vereniging. Om mee te doen met Fitkids is er een verwijzing van de kinderarts of specialist noodzakelijk. Zie ook www.fitkids.nl

Diabetes
Een beweegprogramma dat gericht is op het aanpassen van uw leeftstijl. De fysiotherapeut begeleidt u naar een gezonde en actieve leefstijl. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor veel aandacht voor de individuele cliënt mogelijk is. De groep wordt 6 maanden begeleid, waarvan 3 maanden intensief,  door fysiotherapeut Jeffrey Roelofs. Om mee te doen is een verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk.

COPD "Bewegen geeft lucht"
Een beweegprogramma voor mensen met chronische longklachten (COPD). Het programma richt zich op het verminderen van de klachten en voorkomen van verergering. Door behandeling is COPD goed onder controle te houden. U zult 6 maanden, waarvan 3 maanden intensief, worden begeleid door de fysiotherapeuten Martijn Linneman/ Marianne Fekkes. Om mee te doen is een verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de programma’s?

Kom gerust langs of neem contact op via 0524-512602 of mail ons via info@fysiocoevorden.nl

 

Achternaam
E-mailadres *
Opmerkingen
Ik wil graag:
 
  Folder Fitkids
 
 
 

( * Verplicht veld )

    

 

 

 

 

Vragen? 0524-512602