Vragen? 0524-512602

De fysiotherapeut

Fysiotherapie, onze deskundigheid op het gebied van bewegen. U bent bij ons in juiste handen, als u hierin in het dagelijks leven wordt beperkt. Onze behandeldoelen zijn onder meer het verminderen van pijn, spieren sterker maken of juist laten ontspannen en het verbeteren van het coördinatievermogen. Kortom het algehele functieherstel.
Wij maken hiervoor gebruik van oefentherapie, massage of fysische technieken. Voor deze fysische technieken gebruiken we elektrische-, geluid-, warmte-, koude- of lichtprikkels. Samen met u werken we aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. Als fysiotherapeut behandelen wij u zowel individueel als groepsgewijs. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met advies en oefeningen zorgen wij ervoor dat u resultaat boekt.
Uw eigen inzet is hierbij van belang. Wij zullen u niet alleen motiveren en begeleiden. Wij stellen u ook in de gelegenheid aangeleerde oefeningen zelfstandig uit te voeren.  Hierdoor voorkomt u zelf verergering of herhaling van de klachten. Onze therapeut begeleidt u bij het zo optimaal gebruik van uw lichaam, zodat u het bewegen en de houding zo goed mogelijk leert uitvoeren.
Wij besteden veel aandacht aan preventieve gezondheidszorg. Ook hiervoor kunt u terecht bij onze fysiotherapeuten.

Directe Toegankelijkheid fysiotherapie

Vanaf 1 juni 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk mag u eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u "rechtstreeks" bij de specialist in bewegen terecht zodat u weer "direct" kunt beginnen met werken aan herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

We hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars.

Het eigen risico geldt alleen voor de behandelingen (van volwassenen) die vergoed worden uit de basisverzekering.

U kunt al uw vraag uiteraard mailen.

Vragen? 0524-512602