Vragen? 0524-512602
Home    Nieuws

Coevorden in beweging

06-03-2018

Coevorden in beweging - Nationale Diabetes Challenge 2018

 

Wij doen in 2018 weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en we nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.

We gaan vanaf 19 april 2018 wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

Op 24 juni wandelen we met alle lokale deelnemers mee tijdens de Coevorder Grachtenloop met de  “Fun-walk”. Tijdens de grachtenloop wordt dit jaar een mooie route voor wandelaars uitgezet.

 

In september wandelen we samen met alle deelnemers aan de NDC uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Wij nodigen  u van harte uit om mee te doen met onze challenge. We kunnen ons voorstellen dat u nog vele vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we op 5 april 2018 een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden in onze praktijk en start om 19.30 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan middels een mailtje (mail sturen) of even bellen naar 0524-512602.

Wandelt u mee? 

Wij horen het graag.

Wilt u alvast meer weten? Kijk op de website van Nationale Diabetes Challenge 

* De NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation, een stichting die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te vergroten door middel van sport en bewegen. De resultaten van de NDC in 2016 en 2017 lieten zien dat deelnemers gezonder werden en zich fitter en prettiger gingen voelen.

 

« terug naar overzicht
Vragen? 0524-512602