Vragen? 0524-512602
Home    Nieuws

Coevorden in Beweging - de kick-off

05-12-2017

Aanstaande zaterdag 9 december vieren wij ons 45 jarig bestaan van de praktijk. We organiseren een interactieve open dag voor jong en oud. Gedurende de dag presenteren we onze specialisaties op verschillende tijdstippen. Er zijn clinics, u kunt uw kracht testen en verschillende zorgdisciplines en sportverenigingen komen zich presenteren.

 

Tevens gebruiken we deze dag als aftrap van de campagne ‘Coevorden in Beweging’. Deze campagne heeft als doel de inwoners van Coevorden met verschillende initiatieven meer in beweging te laten komen. Coevorden in beweging is een samenwerking tussen onze praktijk, loopgroep Codac en de Grachtenloop.

De Nationale Diabetes Challenge (onderdeel van de Bas van der Goor Foundation) steunt dit initiatief en zal het startschot geven voor de Diabetes Challenge van 2018. Wethouder Joop Brink en de miss Ganzenhoedster en mister Ganzenhoeder hierbij een helpende hand bieden.

 

Het complete programma vindt u elders op onze site en op onze facebookpagina. We hopen u allen te kunnen begroeten op zaterdag 9 december vanaf 10:00 uur. 

« terug naar overzicht
Vragen? 0524-512602