02 mei 2020

Corona update


news image

We mogen u weer helpen!

Fysiotherapie mag weer!

Na weken alleen de strikt noodzakelijke zorg te hebben mogen leveren, mogen we eindelijk weer opstarten met de reguliere fysiotherapie. Dit houdt in dat u weer bij ons terecht kunt voor uw klachten. Wel zullen we ons moeten houden aan een strikt hygiëneprotocol.
Met het maken van een afspraak gaat u akkoord met ons onderstaand Corona-beleid:

Wat gaat er veranderen?
- We schudden geen handen, maar begroeten u met een glimlach.
- We hanteren zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in de praktijk. Dit houdt in dat we onze wachtkamer aangepast hebben en we met andere roosters werken, zodat er zo min mogelijk patiënten en collega's tegelijk aanwezig zullen zijn.
- We werken met desinfectiemiddelen, die u o.a. bij de ingang van de praktijk aantreft.
- In de praktijk hanteren we een strikt hygiëneprotocol.
- We vragen u maximaal 5 minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig te zijn zodat u niet onnodig lang in de wachtkamer hoeft te wachten.
- Patiënten dienen alleen naar de behandeling te komen. Alleen strikt noodzakelijke begeleiding is toegestaan.
- Voor kinderen t/m 12 jaar is begeleiding van max 1 ouder toegestaan. Bij oudere kinderen alleen na overleg met de behandelend fysiotherapeut.
- Een eigen handdoek en hoeslaken is verplicht om mee te nemen.
- U mag alleen naar binnen als u een afspraak heeft, om een afspraak te maken, of een vraag te stellen, zijn wij bereikbaar via de telefoon of email.
- Heeft u ziekteverschijnselen, of twijfelt u of u de afgelopen 2 weken in contact kan zijn geweest met corona-patiënten? Dan is een bel afspraak of videoconsult nog steeds een optie!
- We behandelen niet onnodig op de praktijk, als de behandeling ook via bel of videoconsult kan.

Wat verandert er niet?
- Wilt u om persoonlijke redenen niet naar de praktijk komen, dan bieden we nog steeds het behandelen op afstand aan, via bijvoorbeeld videobellen. Samen met u, kunnen we overleggen waar u zich goed bij voelt.

Heeft u vragen over bovenstaande, dan kunt u contact met ons opnemen. Voor uw vragen of het maken van afspraken kunt u contact opnemen met 0524-512602 of mailen naar info@fysiocoevorden.nl.